De câțiva ani, Black Friday nu înseamnă numai reduceri pentru telefoane, laptopuri și electrocasnice, ci și super oferte pentru vacanțe pe tot globul, iar asta înseamnă un singur lucru: Black Friday 2021 devine cea mai bună zi pentru a-ți organiza următoarea vacanță!

Iată așadar câteva dintre destinațiile ce merită urmărite cu ocazia celor mai mari reduceri din an la circuitele exotice, pentru a prinde cele mai bune prețuri:

1.    Peru
Cine nu a visat măcar o dată să vadă cu ochii lui Machu Picchu, celebrul oraș antic incaș, intrat pe lista minunilor lumii? Dacă până acum singurul lucru care te-a ținut pe loc au fost costurile destul de mari ale unei astfel de vacanțe, poate ar fi bine ca de Black Friday să fii cu ochii după un circuit cultural în Peru, fiind o șansă unică în an de a vizita această țară la un preț mai redus.

2.    Mexic
Mexic este una dintre destinațiile favorite ale românilor, mai ales datorită plajelor spectaculoase, dar și datorită temperaturilor perfecte, indiferent de anotimp. Însă, dacă vrei să descoperi mai mult decât doar zona de coastă și să faci un adevărat circuit cultural în Mexic, costurile se pot extinde destul de mult, căci ai o mulțime de obiective turistice de vizitat - îți recomandăm așadar să urmărești o vacanță în Mexic de acest Black Friday, pentru a te bucura de un preț excelent raportat la itinerariu și la serviciile turistice incluse.

3.    Africa de Sud
Pe cât de îndepărtată este această țară din punct de vedere al distanței (fiind situată chiar în extrema sudică a continentului african), pe atât de apropiată este valorile morale europene - însă aici nu numai gradul de dezvoltare al țării te va uimi, ci și experiența întâlnirii de aproape al animalelor sălbatice în cadrul unui safari în cea mai populară rezervație din Africa de Sud! Iar dacă vrei să prinzi cel mai bun preț pentru un circuit în Africa de Sud, îți recomandăm ca pe 12 noiembrie să urmărești ofertele DAL Travel.

4.    Uzbekistan
Exotic și în același timp familiar, Uzbekistanul este o destinație de vacanță prea puțin cunoscută în România, dar care merită pe deplin să fie explorată. Gazdă a legendarului Drum al Mătăsii, țara a unit timp de secole Europa de Asia, iar acum a venit momentul să descoperim și noi moștenirea lăsată de negustori și de caravanele ce transportau mărfuri scumpe, mirodenii și mătăsuri - profită așadar de reducerile ce pot apărea de Black Friday la circuitele turistice în Uzbekistan!

5.    Iordania
Iordania este o destinație de vacanță foarte populară, însă cei mai mulți turiști vizitează doar deșertul Iordaniei, munții săi ori orașele pierdute ale lumii vechi, foarte puțini turiști având ocazia să afle că Iordania se bucură de ieșiri la două mări absolut spectaculoase: Marea Moartă și Marea Roșie. Acesta este și motivul pentru care merită să alegi un circuit în Iordania, pentru a putea explora toate obiectivele turistice ale acestei țări - iar de Black Friday poate fi șansa ta să rezervi o asemenea vacanță la preț mai mic!  

Acestea sunt doar câteva destinații pe care merită să le urmărești la reducerile de Black Friday din acest an, pentru a profita de prețuri mai bune la vacanțe de Revelion sau chiar pentru circuite exotice pentru 2022. Cum te asiguri că prinzi cele mai bune oferte? Înscrie-te la newsletter-ul nostru și urmărește-ne postările de pe Facebook DAL Travel.