Când ceasul va bate miezul nopții pe 31 decembrie, toți ochii vor fi ațintiți spre cer - deși majoritatea spectacolelor de artificii atrag uimirea privitorilor și o mulțime de exclamații de încântare, sunt câteva locuri din lume cu focuri de artificii atât de spectaculoase încât lasă atât turiștii, cât și localnicii cu gura căscată. Ești curios să afli care sunt cele mai frumoase spectacole de artificii de Revelion din lume? Iată selecția noastră:

   

 
 

Sydney, Australia
Considerat adesea cel mai frumos oraș din Australia, Sydney nu doar că se bucură de un joc de artificii impresionant, ci are și norocul de a fi printre primele locuri de pe Pământ în care se sărbătorește Revelionul - așadar întreaga lume este cu ochii pe imaginile transmise de aici, iar artificiile nu pot dezamăgi!
Localnici și turiști, toți se strâng să privească artificiile ce luminează celebra Opera House din portul Sydney și să sărbătorească intrarea în noul an așa cum se cuvine!

Hong Kong
Orașul Hong Kong iubește spectacolele de artificii, iar Revelionul alături de Anul Nou Chinezesc și de Ziua Națională sunt ocaziile cele mai bune pentru a oferi spectacole de artificii magnifice. Hong Kong este destul de aglomerat și în mod normal, așa că de Revelion trebuie să îți ocupi din timp locul pe promenada de lângă apă sau chiar pe pontoanele din port pentru a te asigura că vei vedea artificiile în toată splendoarea lor!  

Londra, Regatul Unit
Dacă atunci când vizitezi Londra ți se pare că malurile Tamisei îți oferă nenumărate panorame superbe, află că de Revelion toate atracțiile ce înconjoară Tamisa - de la Big Ben la London Eye și Tower Bridge - vor fi luminate de artificii impresionante gândite atent de cei mai specializați pirotehnicieni din regat. Ba mai mult, pentru că în trecut a atras mulțimi impresionante de oameni, acum accesul la show-ul de artificii este pe bază de bilet, pentru a evita supraaglomerarea. 

Paris, Franța
Dacă o vacanță exotică de Revelion nu îți surâde în acest an, dat fiind contextul pandemic, te poți orienta către una dintre cele mai frumoase capitale europene - Paris, orașul iubirii și al luminii. Artificiile ce înconjoară în noaptea de Revelion Turnul Eiffel te vor face să crezi din nou în magie - admiră-le de pe Champ de Mars sau, și mai bine, dintr-o croazieră pe Sena, așa cum vom face și noi în circuitul de Revelion la Paris.

Dubai, EAU
Așa cum ne-a obișnuit deja, Dubaiul nu se dezice nici de Revelion de atmosfera luxoasă - iar artificiile spectaculoase lansate din cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, impresionează chiar și șeicii arabi, nu numai turiștii veniți de pe tot globul pentru a petrece Revelionul în Dubai, orașul viitorului.

Rio de Janeiro, Brazilia
Un circuit în Brazilia nu ar fi complet fără o vizită în celebrul oraș Rio de Janeiro - iar de Revelion cu atât mai mult cu cât vara este în toi în Brazilia, iar mănușile și fularele pot fi înlocuite cu succes de costume de baie colorate, perfecte pentru faimoasa plajă Copacabana. Aici se strâng în fiecare an o mulțime de localnici și turiști pentru a asista la focul de artificii de peste golf și pentru a primi noul an cu veselie și dans până la răsărit.

Las Vegas, SUA
Orașul Păcatelor, așa cum este supranumit Las Vegas, îți poate oferi șansa de a intra în noul an într-un mod extravagant, admirând explozia de culoare a artificiilor de pe Strip, ce luminează hotelurile luxoase și cazinourile sclipitoare, ce te așteaptă să petreci mai apoi până dimineață cu cocktail-uri și muzică tipic americane.

New York, SUA
Încheiem topul cu probabil cel mai faimos loc din care poți admira artificiile de Anul Nou - Times Square din New York. Celebră pentru numărătoarea inversă și pentru bila de cristal ce cade la miezul nopții, umplând piața de confetti și de culoare, petrecerea de Revelion din New York este urmărită live de milioane de oameni din jurul lumii.
Vezi aici toate vacanțele în Statele Unite ale Americii organizate de DAL Travel.


Tu ce destinație ai ales pentru a petrece Revelionul 2022, un circuit exotic sau o vacanță în România poate? Dacă încă nu te-ai hotărât, consultanții în turism ai DAL Travel îți stau la dispoziție cu cele mai bune oferte de Revelion