În mijlocul zilelor fierbinți de vară, când soarele strălucește cu putere, inimile călătorilor sunt pline de dorința de aventură. DAL Travel a pregătit o întreagă listă de circuite turistice, potrivită pentru toți cei dornici să exploreze marile orașe ale Europei și nu numai.

 

Marile Circuite ale Europei își deschid porțile pentru iubitorii de frumusețea și bogăția culturală a acestui continent fascinant. O vacanță în Europa te poartă din peisaje pitorești la orașe pline de istorie sau chiar de la aventuri pline de adrenalină la momente de relaxare sub soarele torid al verii. Specialiștii DAL Travel promit circuite cu însoțitor care promit să ofere o experiență memorabilă pentru toți cei care se încumetă să le descopere.

 

Așadar, haideți să pornim în aventură!

  1.  Polonia

În inima Europei, acolo unde istoria se împletește armonios cu natura, se găsește Polonia, un adevărat colț de rai pentru cei care călătoresc în căutarea frumuseții și a bogăției culturale. Marele circuit în Polonia aduce în prim-plan o paletă diversă de locuri și monumente de o frumusețe copleșitoare.

 

Aici, fiecare colț ascunde o comoară arhitecturală, fiecare clădire este o poveste de dragoste între trecut și prezent. De la impresionanta Basilica Fecioarei din Warmia-Mazuria, ce pare a fi sculptată din visuri, la înălțătoarea Catedrală Sf. Martin, fiecare zid pare a țese o poveste de secole. Străzile înguste ale orașului Torun, presărate cu case medievale și pavate cu istorie, te invită să te pierzi în trecut. Muzeul dedicat revoltei Polonia Mare reînvie spiritul de luptă și libertate al poporului polonez, iar Muzeul Frederic Chopin te pătrunde sufletul cu acordurile sale romantice. În orașul istoric Zamosc, centrul vechi vibrează de culoare și tradiție, iar Catedrala Wawel din Cracovia pare să privească atotputernic peste orașul său.

 

Înconjurată de peisaje desprinse parcă din basme, circuitul cu însoțitor în Polonia cu frumusețea sa naturală. Regiunea Mazuria, cu lacurile sale limpezi și pădurile dese, este o oază de liniște și armonie. Lacul Niegocin strălucește ca o perlă în soare, iar Canalul Ostroda Elblag pare a fi desprins dintr-un tablou impresionist. Râul Warta te îmbrățișează cu mândria sa, iar dealul Wawel din Cracovia este martorul tăcut al istoriei și al evoluției. În fiecare colț al acestei țări, natura oferă un spectacol inegalabil de frumusețe și măreție.

 

  1.  Germania

Începem Marele circuit în Germania în Frankfurt, cu Primăria sa impozantă și istoricul cartier Römerberg, care te întâmpină cu un amestec fermecător de vechi și nou. Casele medievale din lemn te teleportează în trecut, în timp ce casa natală a lui Beethoven din Bonn îți reamintește de geniul muzical care a schimbat lumea.

 

În Köln, Domul și Bisericile Romane se înalță maiestuos, străjuind orașul ca niște gardieni eterni. Primăria și Porțile orașului sunt mărturii ale unui trecut glorios, iar casele istorice din Hamelin aduc aminte de legendele locale. În Bremen, Piața Centrală și statuia lui Roland sunt simboluri ale libertății și justiției. Catedrala St. Peters veghează solemn asupra orașului, în timp ce Hafencity și Portul din Hamburg pulsează de viață și activitate. Primăria din Hamburg este un edificiu impunător care stă mândră în mijlocul orașului.

 

Circuitul ghidat în Germania trece Poarta Holstentor din Lübeck, o bijuterie de arhitectură medievală. Primăria și Catedrala sa, Castelul Rantzau și Spitalul Heiligen Geist adaugă o notă de mister și vechime. Biserica Sfânta Maria și fântâna Wasserkunst din Wismar sunt adevărate bijuterii arhitecturale.

 

Faimosul oraș al petrecerilor, Berlinul, are o istorie bogată și variată. De la Zidul Berlinului și Brandenburg Gate până la Potsdamer Platz și Palatul Charlottenburg, orașul este plin de atracții turistice impresionante. Muzeul Memorial al Holocaustului și Checkpoint Charlie oferă o perspectivă emoționantă asupra trecutului tumultuos al orașului.

 

Nu ne oprim din a vizita marile orașe ale lumii, căci prin circuitul în Germania vei ajunge și în Munchen. Aici, coloana cu statuia Fecioarei Maria și Biserica Peterskirche sunt adevărate comori pentru turiști, în timp ce Frauenkirche își ridică turnurile înalte spre cer, ce veghează de sus asupra orașului.

 

Frumusețile naturii au răsfățat din plin locuitorii Germaniei. Valea Rinului, cu stânca Lorelei și Fluviul Rhin, sunt de o frumusețe naturală fără egal. Râurile Alster, Bille și Elba din Hamburg curg lin, înconjurate de parcuri și rezervații naturale, creând o oază de liniște în mijlocul agitației urbane. Marea Baltică și Fluviul Warnow ne oferă peisaje marine impresionante, în timp ce râurile Havola, Itz și Pegnitz adaugă o notă de serenitate regiunilor pe care le traversează. Pădurea Turingiană și Alpii Bavarezi sunt paradisuri pentru iubitorii de natură și aventură, iar craterul Ries ne surprinde cu peisajele sale unice.

  1.  Norvegia

Pentru cei care își doresc să viziteze țările nordice, dar se tem de temperaturile reci, Marele circuit în Norvegia din timpul verii este răspunsul lor pentru aventura mult așteptată

 

Pe acest tărâm magic, natura sălbatică și arhitectura grandioasă se întâlnesc într-un dans armonios. Specialiștii DAL Travel te invită să descoperi splendoarea Norvegiei într-o vacanță în Europa ce transcende timpul și spațiul. Fiecare colț al acestei țări este o fereastră către o lume plină de frumusețe și mister, unde fiecare experiență este o poezie în mișcare.

 

În inima Norvegiei, „Turnul lacului Mjosa” se ridică maiestuos, reflectându-se în apele cristaline ca un străjer al vremurilor moderne. Clădirea Mjostarnet, un adevărat colos de lemn și sticlă, ne ademenește cu eleganța sa contemporană. Muzeul Maihaugen ne poartă într-o călătorie prin istoria culturală a țării, în timp ce Muzeul Olimpic din Lysgardsbakken reînvie momentele de glorie sportivă. În Bergen, Fortăreața Bergenhus se impune cu măreția sa medievală, evocând povești de vitejie și curaj. Holmenkollen, faimosul complex de sărituri cu schiurile, ne face să simțim adrenalina competițiilor de iarnă.

 

Capitala norvegiei, Oslo, este dominată de silueta impunătoare a Cetății. Scene de istorie ne prezintă și arhitectura Primăriei, prin fațada sa atent sculptată și decorată. Vei fi adus la viață cu o plimbare pe Bulevardul Karl Johansgate, stradă emblematică a orașului, strajuită de cafenele cochete și magazine elegante.

 

Pentru că distracția trebuie întotdeauna îmbinată și cu momente de liniște și relaxare. Circuitul în Norvegia te va răsfăța cu Valea Gudbrand, care se desfășoară precum o pânză verde, străbătută de râuri și păduri nesfârșite. Parcul Național Rondane te invită să explorezi sălbăticia muntelui, unde vârfurile stâncoase se împletesc cu cerul.

 

Insula Averoy este un paradis al liniștii, unde marea și pământul se întâlnesc într-un peisaj de poveste. Fiordul Geiranger, cu apele sale adânci și albastre, îți taie respirația cu frumusețea sa uluitoare. Cascadele „De syv sostrene”, „Friaren” și „Brudesloret” curg ca niște voaluri de mireasă, aducând un spectacol natural de o eleganță de neegalat. Ghețarul Briksdal, cu albul său strălucitor, pare veșnic într-o lume mereu schimbătoare, iar Fiordul Sognefjord și Muntele Floyen oferă priveliști ce îți rămân întipărite în suflet pentru totdeauna.

  1.  Portugalia

E vară, soare, cald, iar tu te pregătești de o vacanță în Portugalia. Ce îți poți dri mai mult?

 

Sub cerul de azur și soarele fierbinte, Marele Circuit în Portugalia este o odisee prin locuri încărcate de magie, unde trecutul și prezentul se împletesc într-o armonie perfectă.

Lisabona, bijuteria capitalei portugheze, te întâmpină cu un caleidoscop de arhitectură și istorie. Cartierul istoric Belem este o poartă spre epoca descoperirilor, unde Torre de Belem se înalță mândru, ca un gardian al oceanului. Monumentul Padrao dos Descobrimentos evocă epopeea marilor navigatori, în timp ce Biserica Dos Jeronimos strălucește ca un giuvaer gotic, cu detalii sculpturale ce sfidează timpul. În Alfama, labirintul străduțelor înguste îți dezvăluie sufletul Lisabonei, iar pe Avenida da Liberdade, piațele Marques de Pombal, Restauradores și Rossio te invită să te pierzi în eleganța cosmopolită. Podul Vasco da Gama, un colos modern, îmbrățișează râul Tejo, simbolizând legătura dintre trecut și viitor.

Portugalia este binecuvântată cu peisaje ce par desprinse dintr-un vis. Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale, te lasă fără suflare cu priveliștile sale dramatice. Valea Corales și Plaja Guincho sunt paradisuri naturale, unde valurile și nisipurile aurii se împletesc într-o simfonie vizuală. Boca do Inferno te dezmiardă cu sunetul melodios al valurilor ce se sparg de stânci, iar Râul Duoro curge liniștit printre dealurile acoperite de viță de vie, oferind peisaje de o frumusețe neasemuită, de parcă ai fi într-un vis.

Coimbra este considerat orașul cunoașterii, care deschide porțile Universității sale renumite și ale Catedralei Se Velha, un sanctuar al înțelepciunii și spiritualității. Aveiro, cu Catedrala sa și Porto, cu cartierul Ribeira, îți oferă o călătorie în timp, prin istoria și cultura portugheză. Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, Clădirea Bursei, Gara și Primăria sunt bijuterii arhitecturale care completează peisajul urban al acestui oraș vibrant.

Niciun circuit în Portugalia nu ar fi complet fără a experimenta tradițiile sale vibrante. Spectacolul tradițional de Fado îți pătrunde în suflet, cântecele sale melancolice vorbind despre dragoste și pierdere, despre dor și speranță.

Marile circuite ale verii în Europa sunt o invitație la descoperire și aventură. Fiecare destinație îți dezvăluie o parte din inima și sufletul Europei, care împreună au pus bazele lumii de astăzi. Specialiștii DAL Travel îți oferă experiențe memorabile și amintiri unice, care transformă fiecare călătorie într-o poveste de neuitat.

Vrei sa mergi in aceasta destinatie?

Circuit cu insotitor

1940 EURO

25.02.2025 - 07.03.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2890 EURO

27.12.2024 - 05.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1640 EURO

27.08.2024 - 04.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2590 EURO

28.12.2024 - 05.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1870 EURO

26.07.2024 - 06.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1430 EURO

30.11.2024 - 07.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2370 EURO

07.12.2024 - 12.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1730 EURO

13.08.2024 - 21.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2150 EURO

26.06.2024 - 09.07.2024

VEZI OFERTA