Când auzi "Paște", probabil că te gândești la tradiționalele ouă roșii, cozonaci și sarmale, dar ce-ar fi să schimbăm un pic scenariul anul acesta? Îmbrățișează spiritul aventurii și petrece sărbătorile Pascale pe plaje de vis, unde soarele auriu, nisipul fin și valurile calmante sunt comorile pe care le vei descoperi.

Tu pe o plajă, cu un cocktail în mână, la umbra palmierilor – sună bine, nu-i așa? Specialiștii DAL Travel ți-au pregătit o listă lungă cu destinații pentru vacanța de Paște, unde spiritul de sărbătoare se întâlnește cu exotismul litoral, într-o combinație memorabilă. Împachetează costumele de baie și ochelarii de soare și hai să pornim în cele mai frumoase circuite cu însoțitor de Paște!

  1.  Tanzania-Zanzibar

Imaginează-ți că îți petreci dimineața de Paște pe o plajă albă de pe insula Zanzibar. Aici, liniștea și pacea sunt regii locului, iar oceanul te invită să te relaxezi și să uiți de grijile cotidiene. Să petreci Paștele în Zanzibar pare un peisaj desprins dintr-un vis ireal, nu-i așa?

Circuitul nostru în Tanzania începe însă în umbra mărețului Kilimanjaro, vârful acoperit de zăpadă ce se aseamănă cu o coroană argintie - vom fi deci primiți de Tanzania într-un decor grandios. În Arusha, orașul cochet ce strălucește precum o perlă în peisajul african, oamenii se adună într-un dans de culori și cântece, iar străzile încep să pulseze ca o inimă plină de viață.

Parcul Naţional Tarangire devine un cântec de sunete și mirosuri, cu floră și faună sălbatice care prind viață într-un spectacol unic de primăvară. În Parcul Naţional Serengeti, pajiștile întinse devin un covor de flori și ierburi înflorite, iar animalele migrează în savanei, semn al reînnoirii vieții în această perioadă sfântă.

La Olduvai, situl arheologic cu semnificații adânc înrădăcinate în istoria umanității, pietrele păstrează ecouri ale trecutului și ale evoluției noastre. În Ngorongoro, craterele ce înglobează un ecosistem bogat, devin un sanctuar al naturii, unde animalele trăiesc în armonie.

Circuitul în Tanzania te va purta la final și pe plajele cu nisip alb ale Zanzibarului, te va scălda în oceanul albastru și te va întâmpina cu razele calde ale soarelui, iar arhitectura colonială cu influențe arabe va adăuga o notă de exotism și mister în această călătorie a sufletului. Străzile înguste ale Stonetown devin adevărate labirinturi de istorie, iar mirodeniile ce plutesc în aer sunt ca niște arome ademenitoare ale unei lumi încărcate de tradiții.

Paștele în Tanzania și Zanzibar este o simfonie a aromei sărate a mării și a brizei marine, care împletesc mirosurile dulci ale fructelor exotice servite direct pe șezlongul de la umbra palmierilor. În acest peisaj desprins din basme, vacanța de Paște capătă un alt sens, un ideal al celebrării și al relaxării.

  1.  Panama – Costa Rica

Între două oceane se zvârcolește un colț de paradis care sfidează banalul. Panama și Costa Rica sunt locuri în care pădurile tropicale întâlnesc marea și unde poți descoperi o biodiversitate rar întâlnită. Fie că vrei să te bronzezi, să vâslești într-o canoe sau pur și simplu să asculți glasul păsărilor colorate, posibilitățile de a celebra Paștele sunt la fel de infinite ca apele ce mărginesc acest tărâm.

Paștele în Panama și Costa Rica devine o poveste desprinsă din culorile vibrante ale naturii și ritmul hipnotic al valurilor oceanului Pacific și Atlantic. Circuitul în Panama începe chiar în ziua de Paște, în Panama City, cu ai săi zgârie-norii care se înalță ca razele soarelui - Paștele va deveni deci o sărbătoare urbană, un dans al contrastelor dintre modernitate și tradiție, unde fiecare stradă păstrează ecouri ale istoriei.

Navigând pe râul Chagres spre Gamboa, pădurea tropicală devine o catedrală naturală, iar sunetele junglei redau simfonia vieții. Paștele în Panama – Costa Rica se transformă într-o plimbare pe plajele aurii ale Playa Blanca, unde nisipul moale și oceanul liniștit îmbrățișează orice dorință de evadare.

Continuăm circuitul ghidat în Costa Rica, unde Parcul Național Vulcanul Poas dezvăluie o lume de mister, iar craterul vulcanic parcă devine o fereastră către inima Pământului. În San Jose, orașul cu grădini pline de flori și străduțe animate, Paștele prinde viață ca o explozie de culoare în piața centrală. Cascadele La Paz sunt niște fântâni ale naturii, ce picură cu gingășie în piscine naturale, iar Sarchi, cu atelierele sale de artizanat, devine un atelier al tradițiilor locale.

 

  1.  Paște în Thailanda - Krabi

Sub cerul senin al Thailanda, vacanța de Paște devine o poveste plină de magie și farmec, un capitol dintr-un basm tropical pe care orice devorator de turism și-o dorește în jurnalul său de călătorie. În Krabi, pietrele calcaroase se înalță ca niște stânci sculptate de zei, iar Marea Andamanului își deschide brațele într-un dans tandru cu țărmul.

Călătorind spre Insula lui James Bond, pe apele limpezi și calme, stâncile falnice par a fi sculptate de mâna naturii cu grijă, ca niște statui misterioase în mijlocul oceanului. Paștele în Thailanda - Krabi devine astfel o experiență de neuitat, iar insulele Phi Phi, ca niște bijuterii aruncate în albastrul infinit, îți vor cuceri inima cu a lor strălucire sub soarele tropical, oglindindu-se în apele blânde.

Pe Insula Bamboo, natura sălbatică îmbrățișează fiecare colțișor de nisip alb, iar copacii de palmier se apleacă cu grație sub adierea vântului, creând un decor paradisiac. Marea Andamanului, cu nuanțele sale de albastru și verde, devine un tablou în mișcare, iar paleta de culori devine un spectacol pentru privirea călătorului.

 

Fiecare răsărit și apus de soare devin momente de magie, iar lumina caldă și aurie devine ca o binecuvântare a naturii în această perioadă sfântă. În fiecare pas, în fiecare privire către orizont, Paștele în Thailanda și Krabi devine o călătorie către frumusețea simplă și autentică a lumii tropicale. Este un refugiu pentru suflet, o experiență în care fiecare detaliu devine o metaforă pentru bucuria și pacea pe care le aduce această călătorie de relaxare și descoperire în paradisul exotic al Asiei.

 

În acest paradis al liniei de coastă, vacanța de Paște se dezvăluie ca o sărbătoare a vitalității, unde fiecare răsărit devine un moment de naștere a speranței, iar fiecare apus, o încheiere magică a zilei. Aici, pe plaje, sufletul se contopește cu zgomotul valurilor, iar paleta culorilor înroșește cerul într-un joc festiv. Specialiștii din agenția de turism DAL Travel ți-au pregătit cele mai frumoase destinații de Paște, pentru a-ți crea cadrul ideal prin care să sărbătorești viața în toată splendoarea ei.

Vrei sa mergi in aceasta destinatie?

Circuit cu insotitor

2890 EURO

09.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2680 EURO

18.10.2024 - 31.10.2024

VEZI OFERTA
Croaziera

5740 EURO

19.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2390 EURO + 2980 USD

03.10.2024 - 18.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO + 2740 USD

27.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2640 EURO + 2179 USD

14.08.2024 - 28.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1880 EURO + 4799 USD

24.08.2024 - 05.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

4470 EURO

26.11.2024 - 08.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3390 EURO

23.09.2024 - 08.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1885 EURO

30.10.2024 - 09.11.2024

VEZI OFERTA