Pentru majoritatea cuplurilor, luna de miere este cea mai importantă vacanță, una de care își vor aminti cu drag peste mulți ani și care marchează un moment special în viața lor de cuplu - așadar destinația trebuie aleasă cu multă grijă, astfel încât experiențele trăite să fie cu adevărat memorabile. Cum noi, la DAL Travel, organizăm de peste 20 de ani vacanțe memorabile în întreaga lume, am făcut astăzi un top al celor mai apreciate destinații pentru luna de miere printre turiștii noștri - sperăm să te inspire și pe tine!


1.    Maldive
Când auzi Maldive, gândul îți zboară automat la luna de miere. Aceste insule exotice din Oceanul Indian dispun de nenumărate plaje, de ape turcoaz și limpezi, de corali și de peștișori colorați ce abia așteaptă să fie descoperiți într-o sesiune de snorkeling. Așadar, dacă îți imaginezi o lună de miere relaxantă, stând într-un hamac într-o vilă deasupra oceanului, cu un cocktail în mână, o lună de miere în Maldive este vacanța ideală! 

2.    Tanzania
Dacă vacanța voastră ideală nu se rezumă la lenevit pe plaje cu nisip fin, cu un cocktail în mână, înseamnă că sunteți un cuplu dornic de aventură, pentru care o vacanță în Tanzania este cea mai potrivită lună de miere! Imaginează-ți doar cum va fi întâlnirea cu “The Big Five” - elefanți, lei africani, leoparzi, rinoceri negri și bivoli, toți îți vor trece prin fața ochilor într-un safari prin faimosul Parc Național Serengeti. Iar dacă după atât de multă adrenalină veți dori să vă și răsfățați puțin sub soarele african, puteți încheia vacanța în Zanzibar, acest paradis cu plaje albe, scăldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian. 

3.    Mexic
Dacă dorințele de vacanță sunt împărțite și nu vă puteți hotărî între o lună de miere la plajă și un circuit cultural, noi vă recomandăm un circuit prin Mexic, căci această țară are de oferit de toate pentru toți. Arhitectura străveche lăsată moștenire de civilizații demult apuse, tradiții unice în lume, orașe vibrante, atmosfera de petrecere, plaje cu nisip alb și apă turcoaz, dar și oameni zâmbitori care să vă facă vacanța în Mexic una de neuitat. 

4.    Costa Rica
Dacă vă doriți o lună de miere activă, cu multe drumeții în natură, explorând parcuri naționale, atunci o vacanță în Costa Rica vi se potrivește mănușă! Cunoscută pentru viața sălbatică variată, pentru podurile suspendate din pădurile tropicale, dar și pentru plajele cu valuri perfecte pentru surf, Costa Rica poate fi aventura vieții voastre! 

5.    Kenya
Tot pentru cuplurile active și dornice de aventură este și următoarea destinație pentru luna de miere: Kenya. Rezervația Masai Mara este cea mai renumită destinație de safari din Africa, fiind locul ideal pentru a admira animalele sălbatice - vă veți simți ca într-o emisiune de pe Animal Planet atunci când veți întâlni girafele, zebrele sau elefanții! Combinați un safari în Kenya cu un sejur la plajă și vă veți bucura astfel de o vacanță absolut memorabilă!

6.    Cuba
Dacă un safari în Kenya vi se pare că aduce puțin cam multă adrenalină pentru o lună de miere, dar totuși nici nu vă doriți o destinație ce oferă doar plajă, noi vă recomandăm să alegeți o vacanță în Cuba! Această insulă romantică şi captivantă, plină de mister, are o mulțime de atracții de oferit, de la plaje albe de vis și apă de culoarea smaraldului, la străduţe pline de farmec în oraşul vechi al Havanei și până la cele mai bune trabucuri şi cel mai bun rom din lume - pe scurt, o vacanță în Cuba oferă un carusel de arome, sunete și culoare, de care vă veți aminti cu drag toată viața!

7.    Republica Dominicană
Republica Dominicană este una dintre destinațiile cele mai apreciate pentru o lună de miere romantică și exotică! Plajele cu nisip alb și palmieri din Punta Cana oferă relaxarea de care aveți amândoi nevoie după o perioadă stresantă, lagunele turcoaz vă vor oferi șansa de a vă împrieteni cu peștișorii colorați, iar numeroasele resorturi de lux vă vor răsfăța cu sesiuni de spa pentru cuplu sau cu cocktail-uri delicioase servite pe marginea piscinei. 


Pentru cea mai importantă vacanță din viața ta, îți recomandăm să ceri ajutorul unor specialiști în turism și să lași pe mâna lor toate detaliile organizatorice, astfel încât voi doi să vă bucurați așa cum trebuie de începutul unei noi etape din viața voastră! Vă așteptăm așadar în agenția de turism DAL Travel din București sau ne puteți oricând contacta online sau telefonic!