Orice zi este o ocazie potrivită pentru a-ți alege o nouă destinație de vacanță, iar DAL Travel are o întreagă listă de circuite de unde îți poți alege următoarea aventură. Și pentru că se apropie foarte repede mini-vacanța de Rusalii, specialiștii noștri ți-au pregătit o mulțime de circuite cu însoțitor pe toate continentele - astăzi, însă, ne concentrăm atenția pe America de Nord și de Sud.

 

Hai să vedem peste ce mări și țări te pot purta pașii în vacanța de Rusalii 2024!

  1.  Mexicul Colonial

În inima exuberantă a Americii Latine, sub soarele arzător al Mexicului, se desfășoară o călătorie plină de culoare și pasiune, un dans al inimilor și al spiritelor într-un decor paradisiac. De la capitala vibrantă la micile orașe coloniale pline de istorie și mister, fiecare oprire dezvăluie o nouă nuanță a Mexicului, o poveste nouă în acest roman al călătoriei.

 

Începem cu Mexico City, o metropolă vibrantă și palpitantă, ce reprezintă poarta de intrare către acest univers fascinant. Străzile sunt ca niște artere ce pulsează în ritm latino, în timp ce clădirile istorice stau mândre în lumina orbitoare a soarelui mexican. Fiecare pas în labirintul de culori și sunete din acest oraș te duce mai aproape de lumea de altădată, care nu uită niciodată să își facă apariția la fiecare colț de stradă. O plimbare de-a lungul Bulevardului Reformei - Paseo de la Reforma - sau o scurtă rătăcire printre colecţia de artefacte precolumbiene de la Muzeul Naţional de Antropologie, te vor face să simți că ai călătorit nu doar în Mexic, dar și în timp.

 

Circuitul cu însoțitor în Mexic continuă cu Teotihuacan, orașul antic al zeilor, care ridică spre cerul senin piramide mărețe, asemenea unor coloane ale trecutului. În fiecare piatră a acestui oraș în ruină, în fiecare inscripție pe pereții templelor, se ascunde o poveste veche de mii de ani, o enigmă ce așteaptă să fie descifrată. Un strop de culoare în toată această anticitate sunt Queretaro și San Miguel de Allende. Străzile lor înguste și pline de flori, piețele pline de viață și culoare, sunt niște tablouri vii, o explozie de frumusețe și de farmec, prin care circuitul în Mexic îți va permite să te pierzi.

 

Orice vacanță are nevoie și de puțină relaxare pe plajă. Tocmai de aceea nu putem rata orașul Cancun din circuitul în Mexic, care ne așteaptă să-i călcăm plajele albe cu nisip fin și să ne răcorim în apa turcoaz, ce strălucește limpede în razele soarelui. Insula Femeilor, acvariul natural de la Xel-Ha sau situl Tulum sunt doar câteva dintre minunățiile pe care regiunea dimprejur le oferă.

 

 

  1.  Peru de la Pacific la Anzi - Festivalul Inti Raymi și Muntele Curcubeu

În inima Americii de Sud, o națiune își întinde brațele către cer, prinzând în palma ei istoria, cultura și peisajele care îți taie răsuflarea. Peru, o țară unde fiecare pas este o călătorie prin timp și spațiu, te invită să descoperi bijuteriile sale ascunse, de la coasta Pacificului până în vârfurile Andine.

 

Circuitul cu însoțitor în Peru începe în Lima, orașul regilor, o capitală plină de viață și istorie. Aici, arhitectura colonială se împletește cu avangarda urbană, iar piețele vibrante sunt mărturii ale unui mozaic cultural fără egal. Părăsind efervescența capitalei, drumul aventurii te poartă către Arequipa, supranumită "Orașul Alb". Aici, clădirile din sillar, o piatră vulcanică albă, strălucesc sub soarele arzător. Arequipa stă ca un gardian la poalele vulcanilor, veghind peste tradițiile și istoria sa bogată. Orașul este un tablou viu, un colț de paradis unde arhitectura barocă se îmbină cu peisajele dramatice ale naturii.

 

Călătoria continuă și, pe măsură ce drumul ne duce prin Valea Sacră, ajungem în Machu Picchu, orașul pierdut al Incașilor. Acest sanctuar ancestral, situat între nori, este o simfonie de piatră, o poezie a arhitecturii care vorbește despre măreția și misterul civilizației Inca. Machu Picchu este o amintire veșnică a unei lumi apuse, o fereastră deschisă spre trecutul glorios din Peru.

 

Nu putem părăsi circuitul în Peru fără să nu ajungem la Vinicunca, Muntele Curcubeu, o minune naturală care sfidează imaginația. Peisajul este o pânză pe care natura și-a etalat toate culorile, creând un spectacol vizual uluitor. Vinicunca este un loc unde pământul cântă în nuanțe de roșu, portocaliu, verde și albastru, un cor vibrant ce celebrează diversitatea și frumusețea lumii.

  1.  SUA: Coasta de Est şi Florida

Un circuit în SUA devine un tablou viu de culori și emoții, un dans al contrastelor și al diversității într-un peisaj vast și fascinant. De la orașele vibrante și pline de istorie la natura sălbatică și spectaculoasă a parcurilor naționale, fiecare destinație reprezintă o poveste în sine, o aventură de neuitat și o căutare a spiritului american autentic.

 

Boston, orașul istoric și academic, este ca o carte deschisă a Americii, cu străzile sale pavate cu istorie și clădirile sale impunătoare. În fiecare colț de stradă și în fiecare monument se ascunde o poveste, o pagină de istorie americană ce așteaptă să fie descoperită și să inspire. Piața Copley strălucește ca un centru al activității urbane, cu clădiri impunătoare și fântâni dansante, grădinile publice Boston Common reprezintă o oază de verdeață și liniște în mijlocul agitației orașului, iar vechiul cartier Beacon Hill, cu casele sale pitorești și cu străzile sale înguste și pavate cu piatră, este ca un muzeu în aer liber al istoriei și al tradițiilor orașului.

 

Faimosul New York nu putea să lipsească din circuitul cu însoțitor în SUA. Metropola care nu doarme niciodată, este precum un vortex de energie și creativitate, un melanj vibrant de culturi și influențe din întreaga lume. În fiecare zgârie-nori și în fiecare stradă îngustă se ascunde o poveste, un vis, o iluzie de măreție și de succes. Statuia Libertății, Empire State Building și Central Park sunt doar câteva dintre cele mai renumite atracții turistice ale orașului care sunt trecute pe lista noastră, dar New York este mult mai mult decât clădiri înalte și agitație urbană. Are o scenă artistică și culturală vibrantă, restaurante cu specific din întreaga lume (da, chiar și restaurante românești!), parcuri pline de verdeață și o energie debordantă care îți dă senzația că haosul și-a găsit locul.

 

Miami, cu plajele sale aurii și cu atmosfera sa tropicală, este ca o oază de relaxare și de distracție în același timp. Extravaganța și diversitatea și-au găsit locul în fiecare palmier și în fiecare val al Oceanului Atlantic, în care se ascunde o poveste, o promisiune de soare și de fericire. Miami este despre viață și despre bucuria de a trăi.

 

Washington D.C., capitala națiunii, este ca un altar al demnității și al respectului, un loc unde istoria se întâlnește cu viitorul într-o simfonie a puterii și a înțelepciunii. Clădirea Capitoliului, situată pe colina Capitol Hill, Clădirea FBI, Triunghiul Federal, Casa Albă, Memorialul Jefferson, Monumentul George Washington, Embassy Row şi Cimitirul Arlington sunt doar câteva dintre atracțiile care fac din Washington D.C. un oraș cu o importanță deosebită în istoria și cultura Americii.

 

 

 

America de Nord, Centrală sau de Sud? Tu ce vei alege pentru vacanța de Rusalii din 2024? Continentul American oferă călătorilor oportunitatea unică de a explora peisaje diverse, de la plajele aurii ale Mexicului la vârfurile înzăpezite ale Anzilor din Peru și la metropolele vibrante din SUA. Fiecare destinație aduce cu sine o poveste bogată și captivantă, iar experiența călătoriei este ca un tablou viu în care se împletesc culori și emoții.

 

Fie că te bucuri de farmecul colonial al Mexicului, de misterele civilizației Inca din Peru sau de agitația urbană din SUA, fiecare moment petrecut în circuitele DAL Travel este plin de aventură și descoperiri fascinante. Îndrăznește să explorezi lumea și să descoperi frumusețea și diversitatea ei. În circuitele cu însoțitor organizate de specialiștii DAL Travel vei experimenta emoții și experiențe care îți vor rămâne în inimă pentru totdeauna. Aventura te așteaptă, iar noi suntem aici să te ghidăm în călătoria ta spre descoperirea minunilor lumii!

Vrei sa mergi in aceasta destinatie?

Circuit cu insotitor

2960 EURO + 1980 USD

16.09.2024 - 02.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1780 EURO + 1590 USD

13.09.2024 - 25.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1960 EURO + 2240 USD

04.11.2024 - 18.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2480 EURO + 1990 USD

28.10.2024 - 10.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1750 EURO + 2290 USD

25.09.2024 - 10.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1780 EURO + 2390 USD

04.10.2024 - 20.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1320 EURO + 2460 USD

15.11.2024 - 01.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO + 2840 USD

30.12.2024 - 14.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1970 EURO + 2580 USD

29.10.2024 - 11.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1740 EURO + 2360 USD

29.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA