Este vara, bine-mi pare, iau familia și plecăm la plimbare! Vacanța de vară se scurge rapid, așa că ce idee mai bună decât să plecăm în explorarea celor mai frumoase destinații pentru o vacanță de vară în familie, pe bătrânul continent!

 

Specialiștii DAL Travel ți-au pregătit adevărate aventuri pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari în Grecia, Italia și Franța, destinații numai bune de petrecut câteva zile din vacanța de vară. De la croaziere la tururi private, circuitele cu însoțitor DAL Travel sunt alegerea ta pentru sezonul însorit!

 

Nu uita să pui în bagaj crema de soare, hainele răcoroase și cheful de distracție!

  1.  Croazieră în insulele din Grecia

Croazierele DAL Travel sunt foarte îndrăgite de toți devoratorii de turism care au trecut pragul agenției noastre. Acestea sunt o ocazie excelentă de a combina serile relaxante de la bordul navelor de lux cu zilele pline de noi descoperiri. Pentru familii, o croazieră reprezintă sejurul în care toată lumea este împăcată. Copii se pot distra la bordul vasului, în timp ce adulții se bucură delicii culinare internaționale, devenind o experiență unică pentru toți membrii familiei.

 

Și pentru că nu există un loc mai potrivit pentru vacanțele de vară, începem cu o croazieră în Grecia, mai exact în Creta. Plajele cu nisip fin și apele cristaline ale Mediteranei fac din Creta o destinație de neuitat. Stațiunea Elounda și insula Spinalonga oferă peisaje spectaculoase și o atmosferă idilică, în timp ce Ruinele palatului din Knossos, capitala civilizației minoice, reprezintă un adevărat testament al măreției antichității. 

 

Navigăm mai departe spre Santorini, insula unde frumusețea pare că a încremenit pentru a se lăsa mai ușor admirată. Casele albe, cu acoperișuri albastre, contrastează splendid cu apele azurii ale Mării Egee. Plaja cu nisip vulcanic Perissa și insula Theresia oferă peisaje de poveste, în timp ce Satele Oia, Gonia și Kamari din Mykonos oferă o priveliște autentică a vieții insulare grecești. Această regiune este renumită pentru morile sale de vânt și pentru atmosfera vibrantă. Străzile înguste, pavate cu piatră albă, sunt pline de viață și energie. Mica Veneție și muzeele de arheologie și folclor te așteaptă să le descoperi.

 

Pe lângă insule faimoase, croaziera în insulele Grecești traversează și orașele pitorești ale acestei țări colorate. Atena, leagănul civilizației occidentale, te va impresiona cu monumentele sale istorice precum Piața Omonia, Universitatea, Biblioteca Națională și Parlamentul Elen. Iar Salonic, plin de vestigii și biserici bizantine, îți va dezvălui o altă fațetă a Greciei, cu o istorie bogată și o atmosferă însorită.

 

 

  1.  Croazieră pe Coasta Dalmată

Când valurile blânde ale Mării Adriatice și Ionice întâlnesc țărmurile pline de istorie și frumusețe ale Croației, Italiei, Albaniei și Greciei, se naște o poveste de neuitat, un adevărat poem al naturii și culturii. O croazieră pe Coasta Dalmată te poartă prin peisaje idilice, orașe medievale și insule de vis, într-o armonie perfectă între romantismul mării și măreția arhitecturii antice.

 

Călătoria începe pe pitoreasca insulă Korcula din Croația, unde Catedrala Sveti Marko și muzeul orașului ne dezvăluie secretele istoriei locale. Continuăm spre Zadar, unde centrul vechi păstrează ecourile gloriei romane, cu Forumul Roman, Biserica Sf. Donat și Catedrala Sf. Anastasia. Celebrele Porți ale Mării și Terestre completează farmecul locului.

 

Explorăm apoi Parcul Național Krka, unde cascadele spectaculoase și peisajele sălbatice oferă momente de neuitat. Insula Hvar ne încântă cu centrul său vechi, Catedrala Sfântul Ștefan și panoramele oferite de Cetatea Spaniolă. În inima Adriaticii, Dubrovnik ne așteaptă cu Mănăstirea Dominicană, Palatul Rectorului și Catedrala sa strălucitoare.

 

Vasul de croazieră înaintează spre Italia și ajungem în Trieste. Arhitectura sa impunătoare rezonează prin Catedrala și Castelul Miramare, care veghează asupra orașului de pe malul mării. Piața Unității Italiei și Palatul Guvernamental adaugă o notă de eleganță și măreție, completând imaginea unui oraș de poveste. Dealul San Giusto, cu priveliștile sale panoramice, oferă momente de relaxare și contemplare, în timp ce farmecul arhitectural al orașului te învăluie la fiecare pas.

 

Croaziera pe Coasta Dalmată ancorează și în Grecia. Insula Corfu își dezvăluie frumusețea naturală și arhitecturală prin Mănăstirea Vlachernas, centrul vechi și Piața Spianada, în timp ce Vechea fortăreață, Primăria și Biserica Sf. Spiridon completează peisajul cultural al insulei. Grădinile Durrell și Peninsula Kanoni oferă peisaje de vis, iar Insula Pontikonisi te invită la momente de liniște și reflecție.

Insula Kefalonia impresionează prin lacul subteran Melissani și Peștera Drogarati, adevărate minuni naturale. Muntele Aenos și pădurea de chiparoși de lângă satul Assos sunt o invitație la explorare și relaxare, iar plaja Myrtos, cu nisipul său fin și apele cristaline, reprezintă un adevărat paradis terestru. Orașul Paleokastritsa și satul de pescari Agia Eftimia își păstrează tradițiile vii, oferindu-ne o incursiune în viața autentică a locuitorilor.

La finalul croazierei cu însoțitor marca DAL Travel, ajungem în perla ascunsă a Europei - Albania. Saranda, cu ale sale comori ascunse, ne întâmpină cu Castelul Lekuresi și Mănăstirea celor 40 de Sfinți Martiri, dar și cu plaje demne de renumele de “Maldivele Europei”.

 

 

  1.  Private Tour Italia: Lombardia și Marile Lacuri

Cine nu a vizitat Italia, înseamnă că încă nu a cunoscut iubirea necondiționată pentru viață, dans, muzică și, mai ales, mâncare delicioasă. Un tur privat în Lombardia și Marile Lacuri te invită să te lași fascinat de măreția Alpilor, de farmecul orășelelor romantice și de satele idilice, în contrast cu cosmopolitul Milano.

 

În inima Lombardiei, Milano se ridică măreț, un oraș unde trecutul și prezentul dansează într-un vals nesfârșit. Aici, Domul impunător își înalță turlele spre cer, strălucind ca o bijuterie de alabastru. Castelul Sforzesco, cu zidurile sale impunătoare și grădinile încântătoare, este o fereastră către un trecut glorios, în timp ce Palatul Borromeo aduce un strop de eleganță aristocratică. Centrul vechi al orașului Como, cu Domul său magnific și Palatul Broletto, își deschide porțile pentru a dezvălui comori de artă și istorie.

 

Marile Lacuri întind priveliști desprinse direct din paginile unei cărți de povești. Lombardia este cunoscută pentru magia sa cristalină, iar Lacul Maggiore, cu Insula Bella și Insula Pescatori, nu fac decât să sporească farmecul tipic italienesc. Lacul Como, cu grădinile sale publice și masivul Torre Civica, este un loc unde natura și arhitectura se împletesc armonios, creând tablouri de o frumusețe ireală. În apropiere, Lacul Iseo și Lacul Garda se întind ca niște oglinzi nesfârșite, reflectând cerul azuriu și vârfurile Alpilor. Stațiunile Tremezzo și Bellagio, situate pe malurile lacurilor, sunt adevărate refugii de romantism, unde natura și luxul se întâlnesc pentru a crea momente de neuitat.

 

Specialiștii DAL Travel au creat Turul privat în Italia din dorința de a arăta tuturor esența vieții italiene. Scurte plimbări prin orașul Orta San Giulio, admirarea panoramelor uimitoare de pe Muntele Baldo și Dealul Colle Cidneo sau o vizită la Galeria de artă Pinacoteca Tosio Martinengo sunt experiențe ce îmbogățesc sufletul și mintea oricărui devorator de turism.

  1.  Vacanță în Sardinia și Corsica

Dacă nu v-ați dat seama deja cât de mult iubim Italia, vă mai propunem un circuit cu însoțitor pentru vacanța în familie. Sardinia este inima Mediteranei și, la fel ca oricare inimă, regiunea răsună a ospitalitate, căldura localnicilor și frumusețe naturală. Să descoperim, deci, circuitul în Sardinia și Corsica.

 

Olbia ne primește cu brațele deschise, fiind un oraș vibrant unde tradiția se împletește armonios cu modernitatea. Următorul popas este în Alghero, un oraș medieval încântător, unde fiecare stradă și piață spun povești vechi. De aici, ne aventurăm spre Capo Caccia, o stâncă impunătoare care îmbrățișează Marea Mediterană, oferindu-ne priveliști ce-ți taie respirația.

 

În Sassari, vechiul se întâlnește cu noul într-o simfonie arhitecturală de neuitat. Porto Torres ne introduce în tainele civilizației romane, iar Castelsardo, cu faimosul Castello dei Doria și Museo dell’Intreccio Mediterraneo, ne dezvăluie frumusețea artizanatului local. La Santa Teresa di Gallura, ne lăsăm fascinați de peisajele ce par pictate de un maestru, înainte de a traversa spre Corsica prin spectaculoasa strâmtoare Bonifacio.

 

Nu foarte departe stă așezată frumos pe hartă "Insula Frumuseții" - Corsica. Drumuri mărginite de leandri, plaje idilice cu ape de smarald și o atmosferă plină de mister, aventură și culoare vă așteaptă la fiecare pas în circuitul DAL Travel.

Bonifacio ne întâmpină cu Turnul și Scara Regelui Aragon, monumente ce domină stâncile albe, oferindu-ne imagini de neuitat. Porto Vecchio ne seduce cu plajele sale paradisiace, iar Sartène, „cel mai corsican dintre orașele corsicane”, ne invită să descoperim pe pielea noastră ce înseamnă acest lucru, prin istorie și tradițiile sale profunde.

În Propriano, fiecare colț de stradă respiră autenticitate, iar Ajaccio, locul de naștere al lui Napoleon Bonaparte, ne încântă cu Muzeul Fesch și atmosfera sa imperială. Nu putem rata Calanques de Piana, un loc magic unde stâncile roșii întâlnesc marea, creând un tablou natural de o frumusețe răpitoare.

 

 

La DAL Travel descoperi croaziere de grup unice, tururi private de neuitat și circuite cu însoțitor în toată lumea. Specialiștii noștri ți-au pus la dispoziție o listă de circuite care va transforma stresul alegerii unei vacanțe, în entuziasmul pregătirilor de plecare!

Vrei sa mergi in aceasta destinatie?

Croaziera

1420 EURO

23.08.2024 - 31.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2480 EURO

02.09.2024 - 14.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1490 EURO

28.08.2024 - 04.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2580 EURO

22.12.2024 - 02.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1480 EURO

06.09.2024 - 13.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1240 EURO

08.09.2024 - 14.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1670 EURO

01.10.2024 - 08.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2260 EURO

12.10.2024 - 20.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1680 EURO

29.11.2024 - 04.12.2024

VEZI OFERTA